גריל ושוקולד

קפיצה קטנה ל'מסעדת לימוזין בשר נטו' ברמת יי המציעה סטייקים עסיסיים,נקניקים מיוחדים ומעדני בשר נוספים וקינוח ב'רותי שוקולדים' חנות - מעדניה למכורים לשוקולד

לימוזין בשר נטו

בחווה פסטורלית בלב נוף ירוק ומרהיב ביערות כפר החורש שבעמק יזרעאל, מעל תימרת שליד נהלל, גדלים עגלים מעורבים מסוג שרולה ולימוזין, הרועים בשדות בתנאי גידול ותזונה מהמשובחים בעולם. הדבר מבטיח את טעמו ואיכותו של בשרם, המוצא את דרכו בסופו של דבר אל צלחות הסועדים של האטליז והמסעדה "לימוזין בשר נטו" שברמת ישי.

לימוזין בשר נטו. צילום מאתר המסעדה
לימוזין בשר נטו. צילום מאתר המסעדה


את חוות העגלים מנהלים אמיר טלמור ורמי גינת, בוקרים ישראלים אמיתיים. המסעדה והאיטליז הצמוד לה מתמחים ביישון בשר בתנאים טבעיים, ומהווים גן עדן לקרניבורים אמיתיים.
למסעדה אופי כפרי, וניתן לשבת בה בפנים או במרפסת הפונה לנוף. בין המנות המשובחות המוצעות במסעדה ניתן למצוא פרליני בשר ברוטב תפוזים, נקניקיות לימוזין פיקנטיות, וכמובן מגוון סטייקים, רק תבחרו את הסוג והמשקל. המנה הייחודית למקום מיועדת לקרניבורים מביני עניין, והיא מציעה קילו שלם של סטייק המורכב מארבעה סוגי בשר שונים. המסעדה מציעה גם מנות לצמחונים, בהן פסטה ברוטב שמנת או עגבניות.

שעות הפתיחה: שני – שבת: 12:00-22:30
מיקום: אזור התעשייה רמת ישי

גן עדן לחובבי השוקולד. צילום מאתר המסעדה
גן עדן לחובבי השוקולד. צילום מאתר המסעדה


רותי שוקולדים
ריח שוקולד ממכר אופף את "רותי שוקולדים" – חנות בוטיק קטנה ומטריפה ברמת השרון, המלאה בכל טוב ומהווה גן עדן אמיתי לחובבי השוקולד. ממתקי השוקולד השונים, העשויים במקום בעבודת יד, מלאים באהבה ובקקאו, כשאת השוקולד הגולמי מייבאת רותי, בעלת המקום, מצרפת, גרמניה ובלגיה, ומשלבת בתוכו מרכיבים נוספים מהארץ כגון פירות, אגוזים וכדומה.
כאן תוכלו למצוא שוקולד עם סיגליות, שוקולד עם דבש אורגני וצנוברים ואפילו שוקולד צ'ילי לחובבי החריף. ניתן לטעום את השוקולדים ולרכוש במקום גם ריבות, סוגי תה שונים, ספרים, סרטים ("שוקולד" כמובן) ואפילו מוזיקה הקשורה לשוקולד.
למקום קיים סניף נוסף במתחם בזל בתל אביב, בו ניתן גם לשבת.

שעות הפתיחה: ראשון – חמישי: 09:00-20:30, שישי: 09:00-16:00
מיקום: אוסישקין 49, רמת השרון